ManpowerGroup

ManpowerGroup bestaat uit 4 grote pijlers, die elk een eigen specifieke opdracht vervullen in de wereld van HR.

Manpower

U zoekt een totaaloplossing voor het vinden en tewerkstellen van nieuwe medewerkers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om grote of kleine formules, tijdelijke of vaste medewerkers: wij hebben het allemaal in huis. En dankzij onze grondige kennis van de kandidatenmarkt én ons vermogen om uw noden te begrijpen, bieden wij u gegarandeerd de ideale oplossing aan.

Experis

U zoekt een specialist op het vlak van IT, Finance of Engineering? Doe dan een beroep op de expert voor die vakdomeinen: Experis. Wij vinden het toptalent dat uw project op de rails zet, een tijdelijke positie inneemt, of 100% matcht met uw langetermijnvisie. Zo brengen we u telkens waar u hoort: ver voorop.

Right Management

Het aanwezige talent naadloos afstemmen op uw bedrijfsstrategie: een job waar op zich heel wat talent voor vereist is – en die u dan ook gerust overlaat aan de specialisten van Right Management. We helpen u om uw intern talent te doen groeien, kosten te verminderen en performantie te versnellen. Zodat u helemaal klaar bent voor de veranderende wereld van werk.

ManpowerGroup Solutions

U ondervindt structurele problemen bij het invullen van uw vacatures? U overweegt om rectruitment uit te besteden? Of u wil het inkopen van tijdelijk talent centraliseren en optimaliseren? In al die gevallen is ManpowerGroup Solutions uw ‘solution’. Wij zorgen te allen tijde voor menselijk kapitaal dat echt rendeert – en u zo binnenleidt in de ‘Human Age’.