Managed Service Provider (TAPFIN)

Als u zich beroept op de diensten van meerdere leveranciers van tijdelijk en vast talent, is het mogelijk dat u het overzicht verliest. En op dat moment wordt de keuze voor stabiliteit een buitensporige uitgavenpost. Wilt u een duidelijk beeld bewaren van uw recruiters en tijdelijke krachten? Doe dan een beroep op onze Managed Service Provider (TAPFIN).

Als Managed Service Provider staan we in voor de uitvoering van alle werkzaamheden die voortkomen uit het inzetten van uw tijdelijk personeel.

Als u gebruik maakt van de diensten van meerdere leveranciers van tijdelijke werkkrachten, duiken er maar al te vaak problemen op: het budget wordt overschreden, de productiviteit daalt omdat u teveel leveranciers tegelijk aanspreekt, u overbelast uw administratie of verliest het zicht op uw forecast. Met de managed services van TAPFIN zijn die problemen verleden tijd. Uw Managed Service Provider coördineert en structureert uw tijdelijke en vaste aanwervingen en vormt de schakel tussen u en alle onderleveranciers. Hij beheert het aanwervingsproces, en verdeelt de aanvragen over de relevante leveranciers. Hij contracteert en beheert uiteraard ook zelf leveranciers. Verder analyseert en managet hij de rapporten, uurregistratie en facturatie en zorgt zo voor kostenbesparingen.

Onze oplossing, uw voordelen:

  • één unieke contactpersoon staat in voor het complete beheer van uw tijdelijke workforce, zoals contractors, SOW, externe consultants, freelancers en uitzendkrachten.
  • de instroom van tijdelijk en vast talent wordt duidelijk gestroomlijnd
  • eenduidige tarieven bieden een duidelijk inzicht in de uitgaven, gegarandeerde kostenbeheersing én zelfs kostenverlaging.
  • u bent zeker van de naleving van de contracten.
  • u geniet van volledige transparantie met uw leveranciers.

ManpowerGroup Solutions

Gemeenschappenlaan 110
1200 Brussel - België
Tel: +32 0(2) 289 66 80
Fax: +32 0(2) 502 78 52

Contact us