Recruitment Process Outsourcing

In de Human Age speelt talent een sleutelrol. Maar spijtig genoeg is het niet altijd even eenvoudig om dat talent te vinden en aan te werven. Ondervindt u structurele problemen bij het aanwerven van de juiste medewerkers? Hebt u plots een groot aantal specifieke vacatures in te vullen? Of wilt u zich op uw kerntaken richten en uw werving en selectie uitbesteden? Dan is Recruitment Process Outsourcing iets voor u.

Recruitment Process Outsourcing is het tijdelijk of permanent uitbesteden van uw personeelswerving. En daar heeft ManpowerGroup Solutions meerdere modellen voor.

Recruitment Support: we bespreken uw doelstellingen en doorgronden uw bedrijfscultuur. Vervolgens onderzoeken we uw behoeften en toetsen die aan de arbeidsmarkt. Op basis daarvan bieden we u advies of ondersteuning bij de ontwikkeling of optimalisering van uw rekruteringsproces. Project RPO: in dit geval ondersteunen we u voor de invulling van een tijdelijke rekruteringsbehoefte, of bij een éénmalige grootschalig uitbreidingsproject. End to end RPO: als u dat wil, kunnen we ook instaan voor het hele recruitmentproces, vanaf het ontwerp tot en met het aannemen van uw nieuwe medewerkers. Dit soort contracten duurt minstens drie jaar.

Onze oplossing, uw voordelen:

  • onze jarenlange ervaring zorgt voor de best mogelijke oplossing
  • onze flexibele instelling zorgt ervoor dat we snel kunnen anticiperen op wijzigingen
  • voor de buitenwereld zijn onze teams een verlengstuk van uw bedrijf
  • een maandelijkse fee zorgt ervoor dat recruitment een variabele kost wordt
  • u hebt meer tijd voor uw corebusiness én bent zeker van uw aanwervingen

ManpowerGroup Solutions

Gemeenschappenlaan 110
1200 Brussel - België
Tel: +32 0(2) 289 66 80
Fax: +32 0(2) 502 78 52

Contact us