Waarom werken als ambassador?

Er zijn heel wat goede redenen te bedenken om bij ManpowerGroup Solutions te komen werken. Zo heb je als Ambassador niet alleen het voordeel om van job te kunnen veranderen, zonder dat je van werkgever hoeft te veranderen, maar creëert onze groei als bedrijf ook heel wat nieuwe jobmogelijkheden.

Jaarlijks hebben wij tal van nieuwe klanten, en dus ook minstens zoveel nieuwe jobmogelijkheden waar jij als Ambassador uit kan kiezen. Er zijn dus zoveel kansen als je zelf wil.
Nog niet overtuigd? Lees hier de verhalen van onze Ambassadors, en ontdek waarom zij het leuk vinden om bij ManpowerGroup Solutions te werken.

“Ik ben er trots op dat ik werk in een van de grootste HR-structuren ter wereld – en dan nog eentje die heel goed draait ook!”
Angela, al 3 jaar travel coördinator

“Werken on site heeft niks dan voordelen: vooral de hands-on approach maakt het allemaal veel eenvoudiger.”
John, al 4 jaar Customer Service agent

“De sfeer hier is fantastisch: samenwerken met zo’n divers gezelschap zorgt echt voor een job die heel veel voldoening schenkt.”
Will, al 4 jaar Customer Service agent

“Bij ManpowerGroup Solutions kan ik groeien in de richting die ik uitwil. En daarbij krijg ik steeds alle mogelijke steun.”
Christian, al 2 jaar Customer Exceptions Officer

“Werken bij ManpowerGroup Solutions is zoals thuiskomen: ze kennen me ondertussen door en door en bieden me dan ook enkel die jobs die me echt interesseren. En da’s super.”
Christophe, al 2 jaar Order Picker

“Ik word perfect gecoacht: elke maand een 1 to 1, waar ik feedback geef én krijg: da’s groei gegarandeerd!”
Fabio, al 3 jaar field supervisor reception and mailroom

“609 ambassadors, dat moet je verdienen, elke dag!”
Karin, al 2 jaar backoffice coordinator

“Ik kan iedereen aanraden om bij ManpowerGroup Solutions te komen werken. Zowel voor de materiële, als de inhoudelijke voordelen.”
Karin, al 2 jaar backoffice coordinator

“Werken voor ManpowerGroup Solutions heeft enorm veel potentieel omdat er telkens andere plaatsen en klanten zijn waar jouw talenten kunnen gebruikt worden.”
Tim, al 3 jaar developer

“Werken bij ManpowerGroup Solutions is eigenlijk elke dag bijleren. Je wordt telkens opnieuw ondergedompeld in een nieuwe bedrijfscultuur met ander takenpakket, en da’s ongelooflijk verrijkend.”
David, al 2 jaar marketing coördinator

“ManpowerGroup Solutions is de meest professionele recruiter waar ik ooit voor gewerkt heb, en ze bieden me dan ook de interessantste en beste jobs – op internationaal niveau.”
Yasmine, al 1 jaar technical analyst

Over ManpowerGroup Solutions

ManpowerGroup Solutions maakt deel uit van de ManpowerGroup en levert mensgerichte, op maat ontwikkelde outsourcingoplossingen voor alle bedrijfsactiviteiten die niet tot de corebusiness van de klant behoren. Voor sommige klanten beheren we een heel departement, voor anderen voeren we tijdelijke projecten uit van A tot Z. Het uitbesteden van activiteiten die geen deel uitmaken van de corebusiness biedt onze klanten heel wat voordelen zoals het optimaliseren van de kosten, meer expertise en flexibiliteit, en meer tijd voor de corebusiness. Hier ontdek je onze specialiteiten

Wat betekent dit concreet voor mij als Ambassador?

Wanneer je als Ambassador bij ManpowerGroup Solutions start, ga je meteen aan de slag in een project bij één van onze klanten. Je wordt uitgebreid begeleid door onze project coördinator, de ManpowerGroup Solutions medewerker die het project bij de klant in goede banen leidt. Hij is er voor de klant, maar uiteraard ook voor jou. In ruil daarvoor, bieden wij je een vast contract, een pakket aan extra-legale voordelen en uitstekende opvolging, tal van opleidingen en coaching on the job. Zo scherp je voortdurend je skills aan, en krijg je de kans om in verschillende uitdagende omgevingen ervaring op te doen.

Is het project bij de klant afgerond of ben je klaar voor de volgende stap?

Dan biedt ManpowerGroup Solutions jou een geschikte opportuniteit, rekening houdend met jouw competenties en wensen.